2 kontrakt- min helg i bilder

Good morning guuuys!
Hur har eran helg varit?? Min har varit rent ut sagt fantastisk! Så mycket ledigt har det dock inte blivit. Tvärtom har jag haft en 7 dagars arbetsvecka och räknar med att det möjligen kan bli ytterligare en. Ain’t complaining tho’. But let’s back things up!

I fredags fyllde Ella som sagt år. Min plan var ju att snabbt stanna förbi på väg till jobbet för att säga grattis, men istället blev jag inbjuden på frukostmys. Helt klart något av det bästa med att jag faktiskt sätter mitt egna schema. Så fredagen startade med matchalatte med skummad havremjölk, macarons, färska jordgubbar - och framför allt Ella. Myyyys!

Kan vi ta en liten stund och jämföra vad hennes pojkvän fixat med 👆🏼 och kontrasten till hur mitt ex glömde min födelsedag?

Eftersom att jag tog en lugnare morgon blev det en lite längre dag på kontoret. Planen var egentligen att gå hem någon gång mellan 15-17, men:
1. Vi fick våra nya jobbtelefoner, så jag blev lite distraherad. Dock hann jag inte komma så långt med den då jag
2. efter ett par förhandsvisningar satt i förhandling och försökte få ihop en försäljning.

Det gick inte att få ihop skrivningen på kvällen, så förstå att jag var nervös över att något skulle gå fel över natten. Som jag skrev - äckligt nervös! Och såklart (!) stötte vi på problem på morgonen, men jag löste det. 10:00 möttes vi på kontoret och skrev på kontrakten.

Woop woop woop! Lägenheten var värderad till 4 miljoner och vi landade på 4,450:- innan vi ens hade lagt ut den på Hemnet. Och just det är det fina med mäkleri och varför man ska välja att sälja med (mig) och Fastighetsbyrån. På gång is the shit!!

På firades det sen med dubbla födelsedagsfiranden. Nummer 1 var för min kusin och temat var musik. Kan vi ta en stund för hur snygg min älskade syster var (är)?? Eftersom att jag skulle vidare var jag inte riktigt lika utklädd men motiverade min outfit (svarta jeans, vit topp och svart kavaj) med att vara antingen:
- topp 50 (= väldigt mainstream), eller
- Michael Jacksons black and white.
Godkänt?

Söndag betyder i vanlig ordning promenad med Ella följt av visningar. Först öppna följt utav en snabbt styrd privatvisning (oh yes, jag är både flexibel och på hugget). Vid 4 låste jag igen lägenheten och åkte inte till stan för att fördriva tiden fram till samtalet jag väntade och hoppades på. Vid 19-tiden gav jag upp (2 tröjor, en kjol och x antal örhängen rikare, y kronor fattigare) och åkte hem. Jag hann precis sätta nyckeln i dörren när spekulanten ringde och la sitt bud. En halvtimme av förhandlingar senare låste jag igen dörren och sprang mot kontoret igen. Söndag 20:30 - avtal. Woop woop woop! Som sagt, inte så mycket ledigt den här helgen. Men vad gör väl det??
Hur har eran helg varit? Lika fartfylld eller har ni fått lite lugn?

Gillar

Kommentarer

oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh men det låter ju som en härlig men fullspäckad helg! ☺️
Vi var barnvakt i lördags och igår firade vi min syster som fyllt 40! Men sen tog vi det rätt lugnt också i helgen. Kram!
nouw.com/oliviakulpakko
Hannas krypin,
Grattis till dina påskrivna avtal! Min helg har också varit späckad med jobb. Jobb och direkt därefter fotboll. Jag är trött idag och tänker nog ta en liten tupplur senare.
hannafialotta.blogg.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Aaaah maccarons är min absolut värsta last hahaha, sååå smarriga
nouw.com/johannagrahn
juliafrostensson
juliafrostensson,
Snyggt jobbat! Låter som en härlig helg, hoppas du får en fin vecka!
nouw.com/juliafrostensson
isabylund
isabylund,
Ah vilket jävla boyfriendgoals Ella har skaffat sig! Grattis till henne iaf och ÄNNU MER GRATTIS till dig! Bra jobbat min vän, saknar dig <3
nouw.com/isabylund
Therese,
Bra jobbat! Vi hade en lugn helg med barnvakt och staycation på Grand - superhärligt!
www.theresemolander.se
Amanda (Swedish Passport),
Alltså du är ju verkligen SÅ GRYM! Du förtjänar verkligen allt detta efter allt slit du lagt ner 😃
swedishpassport.com
Josefin,
Men shit vad kul att det går så himla bra på jobbet nu, du är grym! 😃 Helgen ser helt magisk ut också 😊
josefinnnilsson.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin