16k run som avslutades utan kläder

Idag hände det äntligen - jag var ute och sprang igen. Jag har varit sååå sugen på springa länge nu men under Juli har det varit en kombination av dåligt väder och krångliga jobbtider som gjort att jag typ inte har sprungit en enda gång. Men så imorse scrollade jag igenom insta, fick se en bild av Therese Svensson och blev supertaggad. Jag har följt henne till och från jättelänge men det är först nu hon har börjat med löpning, och utav någon anledning är det just pics där någon säger att dom har varit ute och sprungit som verkligen taggar mig.

Så idag trotsade jag värmen och gav mig ut i alla fall. 16 härliga kilometer blev det. Dock var förutsättningarna verkligen inte på min sida. 3 timmar sömn, alldeles för stor lunch precis innan jag skulle dra och nästan 30 grader ute. Min snittid låg konstant på 30 sekunder mer per kilometet än vad jag brukar göra. Så snabbt gick det verkligen inte. Och tungt var det. Men jag gjorde det!

Den sista vägen hem var jag totalt överkokad, så till den grad att den nästan skrek efter vatten. Så när jag såg Norderstrands brygga, kikade på klockan och insåg att jag skulle hinna (hade lite småbråttom till ett födelsedagsfirande) så var valet rätt så enkelt. Ut på bryggan, av med kläderna, och i vattnet. Alltså ni förstår inte hur skönt det var! Svinkallt (så något långbad blev det verkligen inte), men så skönt!
En repris på den imorgon kanske? Vem vet?

Gillar

Kommentarer

Susann ,
Så härligt med ett dopp efter en löptur. Jag gjorde detsamma i morse 👍
zinnie.se
Hannas krypin ,
Men så underbart med en runda även om det gick långsammare än du tänkt dig. Kul att du skrev om swimrun, funderade faktiskt på det ikväll när jag sprang längs med Östersjön. Var också nere vid Norderstrand ikväll. Tänkte på dig då.
hannafialotta.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men kan jag FÅ samma motivation och vilja som du haha? Kram
nouw.com/malinkirstine
Joanna,
Men wow, vad grym du är! Önskar att jag själv hade den motivationen. Kram fining.
steffanssonsaventyr.blogg.se
linndossing
linndossing,
Så grym du är! Fasen vad skönt med bad <3 Kram
nouw.com/linndossing
Angelica,
Men gud, vad härligt ändå att kunna slänga sig ut i vattnet sådär! KRAM
angelicawahlin.se
artist
artist,
Bra jobbat. Jag ska själv i väg till gymmet nu
nouw.com/artist
happyM
happyM,
Åh men du är SÅ grym!!! ❤️ Blir så inspirerad av dig fantastiska du ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Alltså oavsett snitthastighet så är du enligt mig en jäkla superhjälte som orka springa 16 KILOMETER, herrejäklar! Grym är du! Kram <33
nouw.com/feliciaidachristina
Yasmine ,
Grymt jobbat tjejen! Kram <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin