16 miljoners lägga

Good morning guys!!

Status idag? Än mer träningsvärk och i stort behov av koffein. Nejmen ge mig en liten stund att vakna till liv så kommer jag ha en fantastisk känsla inför dagen. Med tanke på hur bra gårdsgen var så kan det ju inte bli något annat.

Vi har sedan 3 veckor tillbaka flyttat våra veckomöten från onsdag lunch till tisdag morgon. Jag ska erkänna att jag inte var happy till att börja med, men nu älskar jag det. Så dagen började med mysfrulle tillsammans på kontoret. Efter ett par timmars aktivt jobb var vi sen ett stort gäng som tillsammans gick iväg och körde Megaformer. Därav än mer träningsvärk. Fasen vad jag älskar det alltså!!

Tillbaka till kontoret för att äta lite lunch samtidigt som jag la ut Melodislingan 14 på Hemnet. Nejmen snälla - kan vi ta en stund för hur fin?? 115 kvm, dubbla balkonger, tillgång till både gym och lounge. Så otroligt trevlig!


Därefter checkade jag ett möte på en superfin 2a med 15 kvm terass innan det var fullt rally med dubbla visningar. Full fart! Och så kul!
Samtidigt som visningarna pågick (den ena en privatvisning och den andra en öppen visning) förhandlade jag kontrakt på Öregrundsgatan 14. Så när visningen var slut 19:45 var det bara att kasta sig tillbaka till kontoret. Under tiden fick jag också två budgivare till lägenheten jag precis hade visat. Hur kul?? Energin var verkligen på topp när jag väl kom hem strax efter 22, så ja, det tog ju mig en stund att somna. Varav koffeinet kommer vara min vän idag, haha!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin