10 travel dreams

Jag och @isabylund har ett litet, nästan självskade-beteende där vi på insta taggar varandra i rese-posts och skriver Aj. Det finns verkligen inte ord som beskriver hur mycket jag hade behövt en resa just nu. Och bara för att fortsätta på det där skade-beteendet så letade jag upp en lista jag hittade på Amandas fantastiska blogg för typ ett år sedan. Är det btw någon ni ska kika in om ni behöver reseinspo så är det hos henne! 10 travel dreams are:

Event
Hmmm! Nyår på Times square? Carnivalen i Rio De Janeiro? Cochella?
Det slog mig precis att jag aldrig har tänkt på att åka för att uppleva sånna saker, utan jag tänker bara på landet jag vill till. Att jag alltid sen lyckas pricka in nationaldagar och annat som gör att allt är stängt är en annan femma, haha!

Home country
Jag ska erkänna att jag är fruktansvärt dålig på att resa runt i Sverige. När det kostar typ lika mycket som att åka utomlands är valet inte direkt svårt för mig. Men jag skulle verkligen vilja besöka ishotellet någon gång. Jag har hört så mycket gott om det. Visserligen är jag inget jättefan av snö och is på det sättet, men hur coolt att ha upplevt??

City
Jag bara MÅSTE tillbaka till Tokyo! Ni alla vet att jag inte är en sån som åker tillbaka till ställen. När jag har varit någonstans brukar jag säga Check, done! Next. Men alltså Tokyo - MÅSTE! Ska dock erkänna att jag börjar bli lite småsugen på New York igen, hihi!

Country
Utan tvekan Australien! Det är ett utav mina bucket list-mål här i livet, men samtidigt något som känns som att det kommer bli längre fram. En dag tho'! En dag kommer ni få se bilder därifrån!

Island
Hmm... Tekniskt sett är ju faktiskt Australien en ö men, haha! Men hur kul är det svaret? Utav någon anledning lockar Madagascar lite granna. Vet inte riktigt varför, just do.

Extreme
Jag har som livsmål att besöka alla världsdelar, så det mest extrema man väl då kan önska sig är att besöka Antarktis? Samtidigt var det det där med snö och is, haha!

Accommodation
En sak som står på min bucket-list är att se ett ordentligt norrsken. En annan är att göra det från Igloo-hotellen i Finland. Så där har ni utan tvekan svaret på den här från. Jag menar, alltså bara se vilken dröm. Är det någon som någonsin vill göra något för att överraska och uppvakta mig, well here you have it. Kidnappa mig och ta mig dit!

Nature
Check på den! Nya Zeeland var utan tvekan högst upp på den listan.

Food & Drinks
Jag är ju en riktig sucker för asiatiskt, så jag drömmer verkligen om att en dag åka tillbaka till Tokyo. Maten där var magiskt god! Men det finns nog ändå få ställen som slår Bali. Det hälsosamma, smakrika, fräscha - nej, så fantastiskt rent ut sagt!

Place
Jag tänker nog rent ut sagt köra en copy paste på Amandas svar: Had to save this one for last since it was the hardest one, haha. Is ���Everywhere” a good answer?

Vad skulle ni svara? Vilka är era drömresemål?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilka härliga bilder <3

nouw.com/louiseedling
Linnealiebig
Linnealiebig,
Så inspirerande, vill bara iväg nu ⭐️⭐️⭐️
nouw.com/linnealiebig
sarasara
sarasara,

Jag har massor av ställen jag vill åka till och det varierar vilka jag är mest sugen på. Nu försöker jag dock hålla fast vid ett land jag velat åka till länge och det är Colombia! Nästa långresa ska få gå dit, har jag tänkt. När nu det är möjligt, haha!

nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin