10 senaste

Jag såg den här listan inne hos Bianca Gonzales och tänkte att den kunde vara kul att svara på :-) Med tanke på allt så har man ju inte så mycket annat kul att bjuda på, hehe. Jag gjorde om den lite men här kommer 10 random frågor:

Den senaste sura grejen:
Igår fick jag ett meddelande om att ett paket (än en gång) har hamnat ute i Täby. Och då snackar vi inte Täby Centrum, utan i Näsbypark. Så efter 30 minuter i telefonkö till Postnord och ett konstaterande om att dom inte kan skicka det vidare till mitt postbud, så sitter jag nu på Roslagsbanan tur och retur... Fantastiskt i dessa coronatider.

Min senaste lyssnade podcast:
Två systrar en podd (med Alexandra Bring och Victoria Tornegren). Men det kunde lika gärna ha varit Two of a kind eller Sveriges bästa mäklare. Jag har så många avsnitt att lyssna ikapp (underbart!) eftersom att jag hade sparat dom till Mexicos vita stränder. Men då har jag dom nu istället.

Min(a) senast använda emoji:
☕️🙏🏻

Min senaste TV-serie-obsession:
Robinson! Så kul att det äntligen är igång igen. Visste ni förresten att Pia som är med är Malin Åkermans mamma? Hur coolt??

Mitt senast dyra köp:
Min nya dator (yaaay)! Det roliga är att Mamma skulle köpa min gamla, men eftersom att hennes resa hit blev inställd går jag plötsligt runt med två datorer. Känner mig fett glassig, haha!

Min senaste roliga nyhet:
Jag fick precis resultatet på den första utav dom två tentorna jag skrev i förra veckan (och det var bra - YAY). Så bara jag klarade den andra med så har jag tagit mig igenom hela utbildningen utan en enda omtenta. Woop woop!

Mitt senaste projekt:
Hmm.. Inget just nu? Eller jo, C-uppsatsen såklart. Har dock inte börjat ta tag i den än, men snart är det ju ett måste.

Senaste tanken:
Vad ska jag laga till middag?? Jag tog mig faktiskt ur mitt vanliga go-to-träsk igår och gjorde spagetti med köttfärssås (men snälla va gott!), men just nu går tankarna bara på kyckling-wok eller kikärtor. So please hit me up med något gott =)

Detta följt utan: hur många gånger kan man ens kissa på en dag? Mvh åter igen kissnödig tjej.

Mitt senast lästa blogg-inlägg:
Jag vet egentligen inte om det räknas, men på hemsidan så ligger det under kategorin blog-posts, så vi kör på det, haha! Det är i alla fall det HÄR receptet på Healthy Laksa with chicken meatballs från Kayla Itsines, vilket lät så gott. Hade det inte varit för min egna lathet (och för att jag inte har kycklingfärs hemma) så hade jag haft svaret på middags-frågan där.

Senast visade klipp på youtube?

Jag är som bekant inte någon direkt youtube-tittare, men jag kikade faktiskt på Mollys Rustas senaste klipp igår. Hur mysig person verkar inte hon vara??

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja älskar Molly, så vacker också 😍😍
nouw.com/johannagrahn
Andrea
,
You look fantastic 😊
www.andreaferencz.wixsite.com/home
charlottelinden.se,
Jag avklarade också min kandidatutbildning utan en enda omtenta eller komplettering. GRYMMA VI ÄR!! <3
charlottelinden.se
linndossing
linndossing,
Men så kul!!! Får man låna? puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin