10 senaste

Jag såg den här listan inne hos Bianca Gonzales för rätt så länge sen och tänkte att den kunde vara kul att svara på :-) Med tanke på uppsats-situationen så har jag inte så mycket annat kul att bjuda på just nu, hehe. Jag gjorde om den lite men här kommer 10 random frågor:

Den senaste sura grejen:
Jag har precis fått 3 sjukt stora finnar. Två i pannan och en på hakan. Nej vänta, nu ljuger jag för jag har en fjärde precis i rumpvecket som gör sååå ont, haha!
Hela mitt liv har jag haft otrolig tur med förhållandevis bra hy. Det gör att när jag väl får finnar blir det sån kontrast mot att inte ha några.

Min senaste lyssnade podcast:
De senaste veckorna har det varit Embrace Her. En grymt härlig podd med fokus på karriär. Dock är det bara en säsong, och nu är den sen ett antal dagar slut. Så nu är jag på jakt efter någon ny. Har ni någon på lager (inom samma kategori: business/karriär/personlig utveckling) så får ni gärna laga tipset.

Min(a) senast använda emoji:
☀️☀️☀️

Min senaste TV-serie-obsession:
Jag har faktiskt ingen eftersom att jag har sett slut på typ alla mina. Så kom gärna med tips här med.

Mitt senast dyra köp:
Min nya dator. Dock var det ju över en månad sen, så jag vet faktiskt inte om det räknas. Men jag har försökt att spara lite pengar sen dess så alla dyra inköp har fått ligga i lä.

Min senaste roliga nyhet:

Hmm, nyhet? Jag vet faktiskt inte. Men jag är sjukt tacksam över det här vädret som varit idag och att jag har börjat utöka mitt sociala nätverk här i Stockholm. Alltså älska!

Mitt senaste projekt:
C-uppsats all the way. Den ska ju (som sagt) in imorgon. Därefter är det redovisning nästa Fredag och slutinlämning (senast) Fredagen därpå. Fasen vad jag längtar efter att det här ska vara över!

Senaste tanken:

Var köper man snyggaste outfitsen för kontorsjobb? Och vad har man ens på sig? Det känns som att jag har på mig samma kläder varje dag och det är inte längre min grej. Nej, jag behöver variera mig och känna mig motiverad och inspirerad. Nu går det visserligen lite sådär ihop med det faktum att jag får mitt sista CSN på Måndag, som dessutom bara är halva det normala beloppet och således enbart kommer täcka min hyra, men jag känner att en garderobs-uppdate är på ingång.

Mitt senast tinder-span:

Jag vet inte vad skillnaden är men plötsligt har det börjat dyka upp ett och annat höger-swipe (till skillnad från mitt sedvanliga 99,5% vänster, haha). Dessutom har någon enstaka till och med börjat skriva. Så Tinder är inte längre 110% dött.

Senast visade klipp på youtube?

Jag är som bekant inte någon direkt youtube-tittare, men jag satte faktiskt igång ett TED-talk att ha på i bakgrunden nu när jag gjorde mig i ordning. Dock var det inte något i världsklass, så inget supertips tyvärr.

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Vädret som är just nu är ju helt fantastiskt. Och måste ju säga att jag ÄLSKAR din outfit! <3
nouw.com/linneahedberg
amandagroth
amandagroth,
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Så vacker outfit på dig matilda ❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
happyM
happyM,
Haha åh tyvärr så är vi finn-tvillingar just nu! Har fått både på hakan och i pannan, tycker det lätt blir så när vädret skiftar fram och tillbaka!! Dock har jag dålig hy för det mesta tyvärr ❤️ Stor kram finis och ha en underbar fredag i morgon ❤️
nouw.com/happym
amandasääv
amandasääv,
Så fin du är! Den klänningen är supersöt och du passar verkligen i den🥰
nouw.com/amandasääv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin