10 saker jag ser fram emot i vår

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Solglasögon HÄR

1. Att hitta min stil! Jag vill fortsätta att utvecklas och att verkligen klä mig snyggt, inte bara slänga på mig första bästa. Så hur gör jag för att se så snygg ut som möjligt (för min egna skull ofc!)? Vad känner jag mig bekväm i? Vilken stil har jag tillräckligt med umph för att kunna rocka?
En sak är i alla fall säker - jag behöver köpa nya klackar!

2. Att äntligen få se Körsbärsblommen i Kungsan! Och gissa vad jag och Sofia ska göra idag på lunchen. ÄNTLIGEN säger jag bara!

3. Uteserveringar! Som ni kanske vet förlorade jag min uteserverings-oskuld först under förra året. Sen blev det bara ett par gånger... Men i år är det ändring som gäller! Ett utav mina Topp 3 mål för Maj är faktiskt att jag minst en gång i veckan ska sitta på uteservering. Hör ni hur mysigt?

4. Fokus på mina vänner! Okej, i första hand kommer jag sätta mig själv (because I need it). Men jag kommer utan tvekan prioritera mina vänner på ett helt annat sätt än jag gjort under hela mitt vuxna liv. Jag ska hänga mer, jag ska bjuda in mer, jag ska lära känna nya personer. Jag ska fokusera på vänner - because I need it!

Bilder lånade från WeHeartIt

5. Göteborg! Kan ni förstå att jag fortfarande inte har lyckats ta mig till min bästa vän Agnes i Göteborg?? Hon flyttade dit i Augusti, och jag har inte varit där... Illa! Så nu ska jag äntligen dit!

6. Träna utomhus! Jag har längtat så mycket efter att få dra ut och springa. Mina senaste försök slutade ju i att jag druttade på ändan både en och två gånger på grund utav alla fruktansvärda isfläckar. Enda problemet är att nu har ju pollen börjat slå till... Så får se om jag klarar av att dra mig ut på en runda eller om det får vänta tills allt lagt sig

7. Att gå på picknick! Bara tanken på att ta med sig en filt och slå sig ned i en park eller packa en engångsgrill och slå sig ned på någon klippa vid vattenbrynet någon stans gör mig alldeles varm i hjärtat

8. Dagsfester! Nu längtar jag verkligen till att det blir lite varmare så att alla roliga happenings kan dra igång! Det blev ett par under förra året, alldeles för få tho'. Så det ska ändras på! Så underbart att man slipper dom där trött-dipparna som slår till efter midnatt, och dessutom mår man ju så mycket bättre dagen efter, haha!

9. Solnedgångar! Jag har kommit på, inte ett nytt årslöfte, men typ. Jag ska se fler solnegångar! Jag ska sätta mig och bara njuta utav att solstrålarna sakta men säkert kryper ned under horisonten. Jag behöver mer lugn i mitt liv och vad är då bättre än att kombinera det med att njuta utav naturens under?

10. LIVET! Sist men inte minst känner jag bara f*n vad peppad jag är på vår och sommar generellt!! Nu har vi dom härligaste månaderna framför oss och jag behöver verkligen få må bra igen. Jag behöver få vara lycklig! Så jag tänker att med det allmänna livspeppets hjälp borde jag kunna komma dit. Jag menar, sena ljumna kvällar, årets första grill, luncha i solen, strosa på stan, bada. JA allt som hör därtill! <3

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!!
juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
jaaaa sommaren får gärna komma så man kan hitta på lite roligheter 😍
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
sååå underbara saker!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Sååå underbart inlägg & punkter 🥰 ja men läs verkligen boken 😊 kram finaste
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tusen tack vännen! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Tycker verkligen du ska satsa på den första punkten 😊 Och såg bilderna från Kungsträdgården och de var MAGISKA
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste du! <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Alltså vilken fantastisk lista, vill verkligen göra allt du nämner. Är inne i samma veva med att hitta sin stil och att umgås och göra saker med vänner så nu jäklar, nu kör vi!
Vill verkligen se körsbärsträden blomma i Kungsträdgården någon gång, var ju uppe i Stockholm idag men hann inte göra något alls så next year.
Stor kram på dig<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack vännen!! Och JA! Nu jäklar kör vi!! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Flisannh
Flisannh,
Så kul att läsa finaste kram<3
nouw.com/flisannh
Matildaberlin
Matildaberlin,
Angelica,
Älskar att du ändå ser framemot en massa saker!! Det är så lätt att glömma bort det när man är mitt uppe i hjärtesorg men SÅ viktigt att skaffa sig saker att göra och se framemot. STOR KRAM hjärtat <3
angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack finaste du!! STOR KRAM vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Åh jaaaa körsbärsblommorna är ju bara för vackra alltså!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Dröm!! <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Så många fantastiska grejer! Jag ser också fram emot en hel del av dem 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Så peppad!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin