10 punkter om mitt liv

Vad passar väl bättre som kvällsinlägg på min födelsedag, än ett om 10 punkter om och ur mitt liv? Inget jag kan komma på i alla fall, hihi! Hoppas ni gillar det =)

1. Som 8-åring hatade jag smeknamn och blev så fruktansvärt arg när min familj kallade mig för Tilda (vilket jag alltid blivit). Det gick över och sedan dess har jag haft cirka en miljon olika namn. Tilda, Tilds (av mina grundskolekompisar), Mattis (av min gymnasiekompisar), Mattan (av gänget på gymmet), snow white och snowflake (pga att jag aldrig blev brun tidigare), and so on and so on.

2. Jag läste Franska i grundskolan. Efter 4 år tröttnade jag totalt och bytte till att läsa Spanska 1 på gymnasiet. Nästintill det enda jag minns utav Franskan idag är fraserna Ursäkta att jag är sen = Désolé, je suis en retard (förstå vad kul man som 12 åring tyckte det var varje gång någon var tvungen att be om ursäkt för att man var ett retard) och Jag är en stor gul anka = Je suis un grand canard jaune.

3. För 10 år sedan hade jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig att sallad kunde vara gott. Det längsta jag kunde sträcka mig var pasta-sallad, men annars var det ett no-go. Klipp till idag där sallad på riktigt är det godaste som finns. Det går nog faktiskt aldrig en dag utan att jag äter det.

4. Jag har sedan 15 års ålder varit koffeinberoend, men det var först för 2 år sen som jag började dricka kaffe. Gymmet är verkligen en gate-way till tyngre energidrycker, haha! Tro det eller ej dock, men sedan 3-4 månader tillbaka är jag ur det. Numera dricker jag antingen en NOCCO eller kaffe varannan till var tredje dag istället för både och var och varannan.

5. Alla 3 systrar har namnsdag på samma dag. 25 Augusti - Lovisa, Louise. Jag heter Matilda Lovisa, mellansyster heter Lovisa Eleonora och lillasyster heter Wilma Louise Staffansdotter. Ni ska bara se sms-konversationerna som drar igång när någon i familjen satsar på att vara först att gratta alla klockan 00:00 eller när någon plötsligt kommer på att vi alla glömt det.

6. Mitt enda partytrick är att jag (på riktigt) kan sjunga hela The Fuck-song från Disaster movie. Och helt ärligt är jag lite stolt över det, haha!

7. På högstadiet var vi bara 3 tjejer som lyckades få MVG i idrott - jag och mina två bästa vänner. Under min uppväxt testade jag nog nästan alla sporter som finns (inte innebandy tho' - det är det enda jag verkligen spyr på). Basket, handboll, fotboll, friidrott, orientering, fridykning, you name it.

8. Vi hade inga husdjur när vi var små. I alla fall inte förens jag en dag bröt ihop i tårar till den grad att Mamma lät mig adoptera vandrande pinnar från dagis - under löftet att jag skulle ta hand om dom. Vandrande pinnar är dock rätt så äckliga, så det hände ju då inte. Min största dröm har dock alltid varit att ha en apa, surikat, ekorre eller pingvin som husdjur.

9. Jag lever efter livsmottot Alla världens problem kan lösas i en tillräckligt lång och varm dusch. Steget innan det är dock att ta en långpromenad. Och allra helst i naturen. Det lugnar mig, det låter mina tankar vandra åt rätt håll och kan även trots spöregn total-vända mitt humör.

10. För mig är högtider lika med familjetid. När jag var yngre var jag mer tvingad till det, under tonåren var det mer bara ett faktum, idag däremot är det ett måste. Jul med familjen går framför allt!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åååh jag bara älskar att få veta mer om dig hjärtat och blev överlycklig över det här inlägget! Och gud jag håller verkligen med om att innebandy är så mördande tråkigt! Hur fasen kan man tycka det är kul!? Förstår det inte...
Hoppas din födelsedag var underbar vännen min, önskar jag hade kunnat vara där med dig och firat. Hoppas jag i framtiden får möjlighet att träffa dig på en födelsedagsfest och fira ordentligt! <333 PUSS
nouw.com/hilma
Cindyllb
Cindyllb,
Ååå så fint innlegg! 😍 gøy å lese!
nouw.com/cindyllb
artibus
artibus,
Vilket underbart inlägg gumman! Känns som alla sågar innebandy haha, törs man säga att jag spelat det i flera år? <3
nouw.com/artibus
Yasmine,
Så roligt att få läsa och få veta mer om dig 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
happyM
happyM,
Åhhh det här var såååå himla mysigt inlägg ❤️ Kram
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
De tre sista punkterna alltså, de håller jag så med om! Promenader är fantastiska, en ekorre som husdjur - ja tack, och högtider är familjetider! 🙌💛 Kramis
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Åh så fint att läsa och får lära känna dig bättre! Håller med om sista punkten så mycket, familjen är så viktig 💛 Kram
nouw.com/linndossing
Amiyas
Amiyas,
Vilket fint inlägg 💕
nouw.com/amiyas

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin