+ / - atm

Det är inte mörkt när man vaknar längre!! Livet blir så otroligt mycket lättare då, eller håller ni inte med?

Jag har haft sånt sjukt flow på jobbet den här veckan. Jag skall uppdatera er lite mer om det imorgon tänkte jag, men vi kan väl helt enkelt konstatera att Mars är en väldigt bra månad?

Jag ÄLSKAR denna TV-tiden på året! Som ni vet dör jag ju för att se på tv och serier, och den här tiden på året är verkligen så rolig. Eller ja, hela vintern egentligen men Paradise Hotel är ju för underbart och så även Robinson. Tycker det är så mysigt med sånna kravlösa underhållningsprogram på kvällen.

Efter den här otroliga jobb-månaden ska jag erkänna att jag är lite nervös inför April. Nu har jag ett flow, men vad händer nu när jag sålt slut på allt jag har? Kommer jag att behöva börja om från ruta noll? Kommer jag orka kriga från scratch igen?

Vill köpa SÅ mycket saker. Allt från möbler till dyra väskor och kläder. Blir helt tokig på mig själv! Ska se dokumentären Minimalism (tror det är den) så man får lite perspektiv vad man verkligen behöver i livet.

Allt detta bebishår... Jag får panik. Det är fasen omöjligt att på något sätt sätta upp det kan jag säga.

Jag har precis fått reda på att MIN instruktör på Becore ska sluta ha morgonklasser. När jag fick reda på det gick mitt liv under lite granna, haha. Nejmen när man betalar dyrt för sin träning vill man verkligen få ut valuta för sina pengar. Tyvärr finns det instruktörer jag inte går ihop med (precis som för alla) och nu måste jag alltså försöka hitta någon ny att gå för. Wish me luck!

Jag börjar bli lite nervös kring hela lägenhetsköpet. Att hålla egna visningar gör det betydligt mer komplicerat att komma ut och kika på lägenheter för min egna del. Än så länge är det ändå okej, men snart blir jag ju faktiskt utkastad...

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Jag känner igen mig i många av dina plus och minus, speciell lyckan över att det är ljust på morgonen och irritationen över bebishåren haha 😋 Ha en fin dag <3

nouw.com/missminnea
vendelaastrand
vendelaastrand,

leeever för paradise hotel!! längtar varje vecka efter nya avsnitt haha!

nouw.com/vendelaastrand

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin