+ / - atm

Maj. Jag behöver ju knappt säga mer än så. Det här med att det är ljust ute halva kvällen ger ju så otroligt mycket energi. För att inte tala om att både kunna sova med fönstret öppet (jag har verkligen sovit som ett litet barn de senaste nätterna) och att sen vakna av att det är ljust i hela rummet. Jag har faktiskt vaknat av mig själv vid 05 varje morgon i snart en vecka, kikat på klockan och nöjt kunnat somna om en timme. UNDERBART!

Jag börjar äntligen känna balans i kroppen. När kände jag ens det sist?? Energinivån är betydligt jämnare, sötsuget mindre, motivationen till att ta tag i saker finns på ett helt annat sätt och jag känner mig bara allmänt mer i balans. Jag vet liksom inte hur jag ska beskriva det, men det känns liksom i kroppen på ett helt annat sätt än det gjort innan. Dessutom har jag, inte bara en gång, inte två, inte ens tre, utan hela fyra kvällar lagat mat. Det är ju nästan mer än jag gjort på hela året, haha!

Nedräkningen är on! Nedräkningen till fredag när det är dags för sommarfest med jobbet. Nedräkningen till att få pussa på min familj. Nedräkningen till både Spanien (för visst är det dit vi ska?? Det får jag reda på på fredag, woop woop) och Grekland. Nedräkningen till sommar och semester. Nämen ni hör ju hur mycket kul jag har framför mig. Ihhhh!

No jinx! För jag tror till tusen på jinx. Men jag kunde faktiskt ta en löptur igår utan att ha allt för ont efteråt. Idag blir det lugnare med ett skonsamt Megafromer-pass. Beronde på hur det sen känns imorgon bitti kanske jag vågar mig för att springa igen. Det för mig är ju sån fantastisk lycka, så nu håller vi tummarna för att kroppen håller.

Bostadsmarknaden är natt och dag jämfört med för en månad sedan. Och jämfört med hur den mer eller mindre varit under hela min mäklarkarriär. Vanan med snabba affärer, budgivningar som kickar igång, korta processer och affärer som går ihop efter en visning. Well, den tiden är över. Nu är det många och långa samtal, omvisningar på omvisningar, söndagar med jobb från morgon till kväll. Å ena sidan tycker jag faktiskt att det är hälsosamt att det droppar lite, men å andra sidan blir mitt jobb otroligt krävande på ett annat sätt än det varit tidigare.

Jag gjorde något dumt igår. Jag tonade håret. Hemma. I en blond nyans.
Det blev inte blont. Nope, jag blev orange. Score... Dessutom sa dom på Lyko att det inte skulle slita på håret (eftersom att det var en toning och inte en blondering) och eftersom att jag är tillbaka till att göra allt för att mitt skadade hår ska växa ut igen så är en blekning det sista jag vill göra. Men nej nej, här sitter jag med hår som bryts igen. Stupid ass.

Jag skulle verkligen vilja gå och göra pedikyr till på fredag. Min tanke är att jag ska fa Adooreklänning och öppna klackar <-- något jag dock börjar ifrågasätta. I mitt huvud tänker jag bara 20 maj = försommar-värme. Men samtidigt fryser jag arslet av mig varje gång jag går utanför dörren, haha.
Sidenote. Som sagt är jag väldigt sugen på att ta en pedikyr för att se lite snygg ut i skorna. Men vet ni hur dyrt det är?? 550 spänn för att någon bara ska måla ens tånaglar? Nä ni, det blir nog att rota fram lådan med nagellack här hemma.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin