+/- atm

Igår efter jobbet, eller faktiskt snarare under jobbet, mötte jag upp Ella på Villa Dagmar. Jag insåg vid femtiden att jag behövde nya miljö för att få både inspiration och ro att skriva ett par beskrivningar och ta tag i lite admin-jobb. Så jag tog med mig mina grejer till favoritstället (ja, jag har insett att jag faktiskt har ett favoritställe) där jag jobbade ett par timmar innan Ella joinade och datorn byttes mot djupa samtal. Fasen vad jag behövde det. Och behövde henne.

Jag som person är väldigt godtrogen, på gränsen till naiv. Jag litar liksom på okända människor fram tills att jag bevisar dom motsatsen. Det var något jag kom att tänka på när jag gick igenom porten hemma igårkväll och det slog mig att jag inte hört ifrån hantverkaren på hela dagen. Jag gav en helt okänd man en nyckel till min lägenhet och sa typ ”kbk”. Han hade lätt kunnat plockat allt och dragit. Men i samma sekund jag öppnade dörren till läggan och kände renoveringslukten blev jag lugn. Han har kört järnet och byggt igen hela hålet. Nu ska det bara spacklas en vända till idag och sen slipas imorgon. Yay! Det kommer verkligen bli så bra!

Vet ni vad jag ska göra idag? För det första ska jag ju gå på Megaformer, vilket är en total lycka i sig. Men jag blev också inbjuden till en cykel-klass av mig Megaformer instruktör. Egentligen hatar jag spinning. Men det här är nog något i särklass och jag är sjukt taggad.


Vad hände med vädret? Kan någon förklara det för mig? Jag inser mer och mer hur väderstyrd jag är även om jag försöker motverka det. Men det ÄR (och kommer nog alltid vara) svårt att ta sig upp med ett leende när snöslasket piskar en i ansiktet och slasket klaffsar under ens fötter klockan 06 på morgonen.

Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är. Avsaknaden av sol, vintertrött och torr hy, att jag kanske sminkar mig annorlunda (?), det senaste årens viktuppgång, att jag inte har någon outfit-inspiration, generell ålder eller något annat. Men jag känner liksom inte igen mig själv när jag ser mig i spegeln. Något känns inte rätt. Och det gillar jag verkligen inte.

Sedan i söndagskväll har min lägenhet varit kaos. Och med kaos menar jag kaos. Alla möblerna är ihoptryckta i ena hörnet och jag kommer knappt åt mina garderober/lådor/skåp. I sig är det inte konstigt när hantverkaren är här och härjar, men jag HATAR att inte ha ordning i min lilla lägga. Och ordning kommer det inte bli förens till nästa måndag när jag hunnit måla väggarna och kan trycka tillbaka sängen på sin plats.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin