+ / - atm

Skattåterbäringen är här - woop woop! Som ni kanske läst här inne ett par gånger vid det här laget så är ett av mina bästa ekonomi-tips att alltid betala in mer skatt än nödvändigt. På så sätt garanterar man att man slipper återbetalning, har en normal standard på vardagen och sen får en riktigt trevlig bonus en gång om året. Och den tiden på året är nu.

Träningsvärken idag är då inte att leka med - och jag älskar’t! För första gången på evigheter fick jag igår för mig att träna styrka i gymmet ”på riktigt”. Det blev lite tyngre squats, militärpressar, bröstpress, plankor, stående rodd mm. Och det känns verkligen idag kan jag säga.

Idag ska jag storhandla. För tillfället innehåller mitt kylskåp ett fjuttit litet grönkålsblad som blev kvar innan jag åkte till Gotland, en ketchup med ungefär 1 portion kvar i, en halv flaska vin, 4 ägg och 2 kombucha. Haha! Fantastisk combo va?? Så idag skall storhandlas och fyllas på.

Någonting i mitt liv skaver riktigt ordentligt. Jag går runt med en konstant ångestklump i magen och förstår inte varför. Ingenting är direkt fel, i alla fall inget som jag kan sätta fingret på. Men uppenbarligen är det något, om inte flera saker som skaver riktigt ordentligt.

Jag är helt jäkla värdelös på punkten när det kommer till att jämföra sig med andra. Som Lovisa sa igår: ”Det kommer att bli din undergång.” Och hon har nog fasen rätt. För just nu gör jag inget annat än att jämföra mig själv och helt ärligt känna mig värdelös.

Vad hände med vädret idag? Min tanke var att jag skulle ut och springa nu på morgonen, men regn och blåst fick mig på helt andra tankar. Vad hände förresten med vädret överlag? Nu är det 100% för vår, solsken och värme tycker jag.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin