+/-

- Jag ÄLSKAR min TV! Det är verkligen något helt annat att dra igång en film eller HIMYM (som jag nu startat om för trettielfte gången), krypa upp i soffan och bara mysa. Jag kan liksom slappna av på ett helt annat sätt. Äääälska!

- Jag säger bara löning! Så trevligt och så välbehövligt, hehe. Ett par IKEA-trippar, nytt matbord, TV, födelsedagsfiranden osv, senare känner mina konton att det är på tiden. So woop woop för löning!

- Imorgon skall jag ta vaccindos nummer två. Sån lycka! Dock är jag lite nervös. Alla säger att man blir sjuk dagen efter, och jag som inte varit dålig på 2-3 år (skojar inte!) ser inte fram emot det. Men jag är förberedd. Mitt schema är nästintill tomt och jag har preppat med sånt jag kan jobba med hemifrån. Fingers crossed att jag slipper såklart.

- Sena kvällar… Kontrakt i all ära, och ja, kontrakt går före allt. Men både måndag och tisdag har jag nu kommit hem från kontoret vid 21-22 nån gång. Så mycket träning efter jobbet blir det ju direkt inte, eller några andra planer. Som sagt, tur att jag har ett jobb jag älskar.

- Varför ska det vara så svårt att hitta en restaurang att gå till? Imorgon ska jag, Lovisa och Rebecka gå ut och äta. Timmarna jag lagt på att söka restaurang är löjligt många och ännu har vi inte bestämt var vi ska. Har något tips är det bara att langa!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin