+ / -

Igår kramade jag Mormor för första gången på över 1,5 år. Det var verkligen en helt obeskrivlig känsla. Min älskade Mormor. Varenda cell i min kropp grät av lycka. Och det gör dom fortfarande kan jag säga.

Efter att ha kört BodyAttack igår igen (andra gången på nästan 2 år) är jag helt hooked. Jag höll på att skriva det här under minus-sidan för plötsligt måste jag ju nu skaffa ytterligare ett träningskort (passet finns inte på SATS). Men jag behöver ny träningsmotivation och jag vet att det finns ett morgonpass på Odenplan, så det är ju perfekt.

Enligt väderprognosen skall det (såklart) regna varje dag Isa är nere och hälsar på. Inte okej! Så nu ber jag till alla vädergudarna för härligt väder.

Jag har en alldeles för hög smärttröskel. Det är långt ifrån första gången det bara svider/känns lite obekvämt på min häl, men när jag sen tar av mig skon har jag världens skavsår (eller blodblåsa). Hur kom jag att tänka på det? Jo, för det var exakt vad som än en gång hände igår.

Mitt hår är så extremt torrt. Mer exakt är hela jag en riktig torris, men håret är något i särklass. Jag försökte göra något åt det och sov med en inpackning igår men på något höger blev det nästan värre? Jag vad faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin