+ / -

- Nu börjar verkligen flytten närma sig. Ihhhh! Om exakt en vecka åker jag hem till Gotland och när jag sen kommer tillbaka är det dags. Lycka säger jag bara!

- Jag är nästintill koffeindetoxad. Okej, det kanske är att ta i. Men nu är jag i alla fall på en rimlig nivå. Istället för att dricka ca 6 koppar kaffe plus en (eller ibland två) energidrycker har jag nu reducerat mitt dagliga intag till 1-2 koppar kaffe innan lunchen. That’s about it. Och dom rackarna dricker jag och njuter, inte bara sveper för att ens vara vid liv.

- Jag har skickat min första faktura från min enskilda firma. Hur kul? Nu ska jag bara se till att sätta mig in i hur allt fungerar med att betala skatt, sociala avgifter osv osv. Men jag tänker att något ska jag väl ha att sysselsätta mig med på semestern, haha!

- Jag känner mig så fruktansvärt motivationslös. Både när det kommer till jobbet, sociala medier, att vilja hitta på saker, att bara vilja ligga och slappa, att packa ihop lägenheten, ja när det kommer till allt. Jag vill egentligen allt och lite till, men samtidigt finns det ingen som helst motivation eller energi till att göra nåt. Jag vill typ bara sätta mig ned och gråta, men samtidigt har jag ingen som helst motivation till det heller. Haaha! Though life kiddo.

- Ju närmre flytt jag kommer desto mer inser jag exakt hur dyrt det kommer bli. Jag börjar landa i att det troligtvis varken kommer bli någon ny inredning eller någon semesterresa i sommar. Men men, får jag bara flytta in i min nya lägga så kommer alla prioriteringar vara värt det.

- Jag har helt slut på serier. Och med helt slut menar jag helt slut. Det är på den nivån att jag de senaste kvällarna sett dokumentärer om terrordåd, en miniserie om skönhetsoperationer och gamla partiledardebatter. Varför var alla realityshower tvungna att ta slut?

- Jag är bottenlöst hungrig. Jag blir liksom aldrig mätt utan äter konstant så mycket att jag får ont i magen och är uppblåst 24/7. No fun at all.

Gillar

Kommentarer

kajsawallin
kajsawallin,

Förstår dig till 100% med kaffet. Sån sjuk grej att man går från att vara så beroende av något till att liksom inte behöva det? Utan att det bara blir något extra lyxigt i vardagen.

Det där med hungern är ju skitjobbigt?? Är verkligen inget proffs, men dricker du ordentligt? Förut var jag verkligen sämst på att få i mig vatten under dagen och då tyckte jag själv att jag kunde känna lite sådär. Nu dricker jag nog minst 3-4l vatten om dagen och känner att mina matrutiner har blivit så mycket bättre! Som sagt inget proffs, så vet inte hur allt det där hänger ihop, men jag upplever att det blev bättre för mig iaf! Hoppas det löser sig för dig också! Kramis<3

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin