+/-

Det här vädret alltså - jag lever för det!! Tänk hur mycket lite sol och värme kan påverka oss människor. De senaste dagarna har jag kommit på mig själv med att konstant gå runt och sucka bara för att jag njuter så otroligt av klimatet runt omkring.

Magnum double gold caramel billionaire. Jag säger bara mm, mm, mmm! Den är verkligen helt fantastisk och kommer utan tvekan vara min sommar-fling i götte-väg.

I onsdags tog jag min första dansklass på rätt så exakt ett år. Hör ni hur sjukt det är?? Jag som för bara ett par år sedan dansade minst (!) fyra pass i veckan. Men pga corona och mina arbetstider har det helt enkelt inte gått ihop. Inte förens jag nu fick lite feeling och skolkade från jobbet haha. Lyckan i min kropp var total kan jag berätta.

Jag har gått runt hela veckan och sett fram emot att vara ledig idag. Men smart som jag är planerade jag in och hade visning igårkväll. Det betyder att jag kommer att få ringa budgivning hela dagen... Good job Matilda.

Förlängda corona-restriktioner, igen... Okej, nu tänker jag ur ett tusen procent själviskt perspektiv. Jag förstår till helt och fullo varför man tagit det beslutet och tycker i grund och botten att det är bra. Men nu är jag trött på skiten! Maj är min favoritmånad på året och allt jag vill är att få gå ut och sätta mig på uteserveringar. Dock slutar jag alltid så pass sent att det inte är värt det, och det suger. Hade vi bara kunnat få ha krogarna öppna till 22 istället så hade det förändrat så mycket för min del. Som sagt, ett konstaterande ur ett helt och hållet själviskt perspektiv. Men ni fattar!

Alla dessa beslut som kommer i och med lägenhetsköpet. Jag har alltid brutal beslutsångest oavsett om det så gäller om jag ska ta ett livsavgörande beslut eller vad jag ska äta till middag. Nu kommer det till en hel lägenhet, som är det absolut dyraste jag någonsin köpt, och som jag vill ska bli perfekt. Och då är det cirka hundra tusen beslut som skall fattas, och det är inte jag särskilt bra på.

Gillar

Kommentarer

Julia,

Härligt att du har lite plus på kontot i alla fall 😃

ajlimuller.se
Malin
,

Målade om min hall 3 ggr i min första lägenhet 😂

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin